Dave's adventures

Friss topikok

  • Naomi 74: Nagyon jó a GYÚ kínai akcentusa!!!! :-))) A lábgyantázós videó is ott van a toppon.... Jól szórako... (2011.10.24. 19:40) Atád&Pest
  • Đ@ve: Akkor nézd meg a maiakat is Nomi! :Đ (2011.10.24. 11:15) Elindultunk
  • Đ@ve: Köszi Nomi! :) Nagyon jól esett! (2011.10.16. 23:18) Újra itt :)
  • szupermami: Nagyon jó volt olvasnom, Dávid, minden sorodat és a képek is kedves emlékeket idéznek... Részemről... (2011.06.20. 14:44) Ritzing
  • szupermami: Tényleg szorítunk érted, megígértem. (Csak kár, hogy a negyedik bejegyzett sorodat épp cinimini-ma... (2011.04.21. 13:51) Eltűntem...

Linkblog

1. nap

2011.01.18. 23:46 Đ@ve

Majdnem reggel 9-kor kellett talalkoznom Gaborral, majdnem ide is ert idoben:) 10 orakor kopogott Ivan ( a szallasadoja) tarsasagaban... Utana felfedeztuk a helyi szupermarketet, reggeli challenge! Kb azt sem tudtam mi-micsoda, a kenyer volt ismeros meg a borotva. Vegulis hagymas humusszal, kilos barnakenyerrel, 1L tejjel hagytuk el az objektumot:)

Utana reggeli, aztan Gyulusnak megmutattam a partot, kozben Wilsonnal pozoltunk. Muanyagtehen, fejrazos plussfigurak, hajlektalan macskak, szuros palmafak tarsasagaban. Kepek Wilson Ur facebook oldalan:) Kepzeljetek el, fabruarra mar nagyon meleget mond, ezert a plazaban 50-70 szazalekos learazasok vannak. Gyunak mentettunk egy napszempat is. Egy Levis farmer 99 shekel ( 5800 ft)! Fura zaszlokra lettem figyelmes reggel. Az egesz varosban piros zaszlok lobognak. Kivancsisagomat nem mas, mint Spielmann Matyas elegitette ki. Gondoltam osszefutunk, aztan par email-t kovetoen a plazaban voltunk mar. A piros zaszlo arra figyelmezteti a szudani bevandorlokat, hogy tipli van haza gyerekek. Aki ezt 2010 dec 31.-ig nem tette meg, az mar bortonben csucsul. Kivetelt kepez aki "rendes" kereszteny, azaz heti rendszeresseggel latogatja a gyulekezet alkalmait, illetve bejelentett munkahellyel es csaladdal rendelkezik. Mintegy 70 000 szudani hagyta el eddig az orszagot. A lelepesukkel rengeteg munkahely szabadult fel az amugy sem a munkanelkulisegerol hires orszagban! Nemgyenge. David lakotarsa Adam ma 10 orakor fogta magat es elment munkat keresni! 13:00kor az eilati Hilton szalloda rendezvenyszervezojenek mondhatta magat! Igy mennek itt a dolgok!

Matyi jovore katona lesz. 3 evig lesz a seregnel, de nem fog harcolni, ugyanis torveny irja elo, hogy egy csaladban legalabb 1 fiunak tovabb kell vinni a nevet. Elarulta, hogy az udvarlas is egesz maskepp mukodik mint otthon. Itt a lany megy oda a fiuhoz, hogy: "watarjuduing" ( mit csinalsz ) pentek este? Es ez nem vezet nouralomhoz, nem jelenti azt hogy a no hordja a vadaszpuskat...vagy azt a nyuszi hordja??? o.O Mindegy, a lenyeget ertitek :P

Delutan elmentem bringazni az egyiptomi hatar fele. Nem kis szel van a hegyek kozott :( Utkozben elhaladtam a vizalatti obszervetorium, teve ranch, korallzatonyok, kompkikotok ( na egy ilyen sem kis vas) illetve mu western falu mellett is! Valami filmet forgattak itt egyszer regen... aki megmondja mit, az kap egy kepeslapot! Az orszag koszoni szepen nagyon jol van, szeretik a miniszterelnokuket, vacsora kozben is kisebb tomeg gyult ossze az etteremnel, a tv-ben pont o beszelt. Gyorsetterem E- es tartositoszer nelkul! Sportolok alma a shwarma. Koser kaja. Tegnaprol egy kis sztori: becsekkolasnal az ELAL emberei visitottak a legutobbi blogbejegyzesemen! Es hogy honnan tudtak a blogrol? Gyuval villantottunk a ganc noje egyenpolonkban. Reklam ereje. Kerdezoskodtek is rendesen, na de a kepeken ledobtak a lancot :) Magyar gyerek tud elni. Holnap kiprobalom a virgacsaimat, kifutok a hatarig. Aztan megmartozunk a tengerben. Ha nagyon hideg lesz, a neoprenemnek levagom az ujjait, mert a vallaim nehezen mozognak benne. Talan igy konyebb lesz usznom :) Napkozbeni programrol meg nem tudok nyilatkozni, este viszont megnyito es rajtcsomag-felvetel lesz! Kezdetet veszi eletem eddigi masodik vilagversenye az Israman Half Ironman! Gudbaj...

Kepek:

1.: reggeli

2.: piros zaszlok a fejem folott, ne az arcom nezd!

3.: Eilat tengerpart

4.: Shwarma ( A Gyuu sorozik! nyahahaaa )

5.: Spielmann Matyival

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irondave.blog.hu/api/trackback/id/tr182594666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockdobos 2011.01.19. 10:03:00

Hali, Fiúk!
Örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek, vigyázzatok magatokra meg minden.
Más.
Spielmann Matyi:
először is kérdezzétek meg tőle, hogy kitalálja-e, ki vagyok?
Másodszor, üdvözlöm.
Harmadszor: az utcán asszem nem ismerném meg, annyira stramm ember lett belőle. Azért a bajuszkáját, meg az "első emelet"-es/a-há-s/nyúkiccándöblokkos feltűrt ujjú derékdzsekijét lecserélhetné valami trendibb dizájnra... ;-)
Szóval minden jót nektek!
Majd még benézek...

Kvárimi 2011.01.19. 10:48:53

Sziasztóóóók!
De jó, hogy megvagytok, jó kedvvel, derűsen! Ittam minden sort, nagyon élveztem.
Egyetlen megjegyzés: a párválasztás idehaza is így működik, csak sokkal diszkrétebben és csalafintábban. Te azt csak hiszed, hogy te választasz...Most aranykezű ütőhangszeres arany barátunk erre az igeellenes kijelentésre úgy ráncolja homlokát, hogy összeér a szemöldöke; de ez az igazság.
Szóval, csak vidáman, lazán, minden ismerős, barát és tesó, meg aki tudja mire készülsz, ott van mind Veled. Ja, és persze elsősorban a FŐSZPONZOR!

szupermami 2011.01.19. 15:30:10

Elaton az emberek szabadok a különféle trendi márkák fogságától. SZABADOK ! :) A szerénység egyébként a legjobb dizájn :)

Đ@ve 2011.01.19. 18:04:36

@szupermami: Ez nagyon ottvan Andi! Ezt mi is eszrevettuk, semmi selyemfiu dizajn!( kiveve a melegeket )

Naomi 74 2011.01.19. 19:02:50

Egyre jobban tetszik ez az ország. Tuti visszamegyek és lehet én is felteszem a kérdést: Vatarjúduing péntek este? :-))
Várjuk a folytatást!!! Jók a fotók.

Mathia$ 2011.01.19. 20:42:26

Hello mindenkinek!
(nem is tudtam hogy van van indapass loginnevem, ezt akkor fedeztem fel amikor a regisztrációnál foglalt volt az email címem :P)
Szia "rockdobos"!
Előszőr is egy tippem van ki lehetsz: Erdélyi Zoli.
Másodszor én is üdvözöllek!
Harmadszor a bajszomat csak azért nem vágom le hogy komolyabb képem legyen. ;)
Az pedig nem egy feltűrt dzseki a 80-as évekből, hanem egy melegítő mert tudod sivatagban este jóval hidegebb van mint napközben. (kivéve nyáron, akkor meg lehet dögleni ha nincs klíma)
Na végezetül, az infokat többnyire én adtam meg amit olvashattok a blogon, szóval ha valami hibás akkor engem kell oltogatni és nem a szerkesztőséget!

Még egy feladvány rockdobos barátunknak: És te tudod kinek a tulajdona a képen a második sör és a negyedik shwarma menü? Segítek, nem az enyém! :D

Đ@ve 2011.01.19. 21:43:49

@Mathia$: Matyi ez jooo! Orulok hogy ittvagy! Beinditod a blogot... Hajra fiuk-lanyok!

n¤rree 2011.01.20. 12:21:17

@szupermami: szabadok a mami-féle ruhától is? Tényleg sokat dobna a csávón egy kis dizájn... de nagyon szép szál legény. Ja meg átgondolandó a bajuszka.
@Naomi 74: azért inkább ne vezessük ezt be... egy pindurit idijót lenne...nekem jobban bejön az Ábrahám-féle társkereső program.
@Mathia$: jó fej lettél nagyfijú...

Hajrá Dave!!

Naomi 74 2011.01.20. 15:26:05

Ha ennyire "megaszontad", akkor mondd meg ki vagy!!!! Itt mindenki tudja ki-ki csoda!!!!

BanáNkapitány 2011.01.20. 19:11:02

heeeeeeeeeeeyyyyy sziasztok srácok, itt Vivi, a Spielmann... nagyon kiráály ez az oldal, főleg a képek. Grat Dave!

Amúgy helló máj femili, tú, látom, ti is írogattok.
:-)

BanáNkapitány 2011.01.20. 19:13:16

Jah, rockdobos.... nem ér a bráderemet oltogatni... amúgy üdv néked. :-)
Viveee

BanáNkapitány 2011.01.20. 19:44:54

@Đ@ve: Azért jó, hogy az éteren néha egymásba botlunk. Remélem, jól vagytok, és jól érzitek magatokat. Swarmát egyetek ám sokat!:-D
süti beállítások módosítása